Vores creators

AlexanderHusum.png

Alexander Husum

Alexander Husum er den ubestridte konge af content i Danmark. Med mesterligt planlagte pranks, tempofyldte vlogs og overdådige overraskelser viser den prisvindende YouTuber gang på gang, hvorfor han er Danmarks største creator. 

InterSofia.png

Inger-Sofia

Inger-Sofia skaber indhold, der er ærligt. Godt indhold er skabt på et fundament af autencitet, og dét er der rigeligt af i hendes univers, når hun deler sine dybeste hemmeligheder med sine følgere.

Jaxstyle.png

Jaxstyle

Jaxstyle har med sine sublime gamer-evner skabt et massivt publikum på Twitch og YouTube, der har gjort til ham af Danmarks mest populære creators. Den unge nordjyde er altid garant for ufiltreret underholdning og spandevis af ‘Monner’.

MarckozHD_edited.png

MarckozHD

MarckozHD er muligvis den mest populære danske gamer i øjeblikket. Han er en af Danmarks største creators på Twitch, hvor han hver uge streamer en række af de største spiltitler.

Marckoz spicer sine streams op med en god portion humor og skaber et underholdende rum for sine mange følgere.

JeppeØlgaard.png

Jeppe Ølgaard

Jeppe Ølgaard er selvlært tryllekunstner, fuldblods-entertainer og en del af Danmarks største creator-kollektiv, Gutterne. Jeppe fortryller sine følgere med et vanvittigt potpourri af pranks, challenges og co-labs med sine creator-venner fra Gutterne.

MajaRosemunte.png

Maja Rosemunte

Maja Rosemunte er en ”virtuel-veninde” for sine over 28.000 abonnenter på Youtube, og giver et indblik i sit liv, med relatérbare videoer om f.eks. dét at dumpe en eksamen. Hun gør, på sin egen måde, op med perfekthedskulturen. Dette på trods af hendes vanvittige evne til at skabe et rum online, hvor den sande æstetiker føler sig ”hjemme”.

MiaRasmussen.png

Mia Rasmussen

For Mia Rasmussen står autencitet i højsødet. I sine videoer, hvor hun deler gavmildt ud af sit liv, sænker hun paraderne og løfter sine mange følgere ind i sin verden af motion, fashion og masser af challenges.

KristineTrinkjær.png

Kristine Trinkjær

Kristine Trinkjær dyrker mode med liv og sjæl. Men den unge eksilfynbo er meget mere end lookbooks og nye styles. Tag et godt og grundigt kig på et univers, der bugner med åbne snakke om kærlighed, selvværd og den evigt skræmmende rejse fra teenage- til voksenlivet.

JohnniGade.png

Johnni Gade

Johnni Gade? Ja, den er god nok. Den tidligere battle-rapper, der under navnet Johnni G, spyttede bars til MC’s Fight Night, har i dag sin egen YouTube-kanal. Nu er han af de helt store YouTubere med et univers af rigelige mængder freestyle-rap, velskrevne sketches og platte punchlines.

Judex.png

Judex

David, a.k.a. Judex, er som en online-storebror med ærmet fuld af gamer-tricks. Hans søde og charmerende væsen fungerer perfekt til at holde på de unge følgeres opmærksomhed, mens han fører dem igennem en verden af eventyr og fantasifulde historier – enten i hans familievenlige Minecraft-univers, sjove vlogs eller når han anmelder de nyeste spil og trends.

Singodingo-removebg-preview (1).png

Singo Dingo

Den unge youtuber og model, Sinan Türkmen, aka. SingoDingo, inddrager sine følgere i hans liv på Youtube, når han deler pinlige historier, pranker sin familie, laver outfitinspiration, Q&A’s eller laver vlogs om sin hverdag.

Benny-1-removebg-preview_edited.png

Benny_1

Benny_1 er en sand “veteran” i dansk YouTube og har gennem årene perfektioneret hans underholdnings videoer, hvor hans sarkastiske fremgangsmåde til alt fra konkurrencer til slikspisning, har opbygget ham en stor og loyal fanbase.

Tasal.png

Tasal

Tasal er måske et af de største danske YouTube-talenter i lang tid. Med et skarpt skåret koncept turnerer Tasal det aalborggensiske (natte)kulturliv med sin mikrofon og et kamera. Med underholdende voxpops og uanede mængder nordjysk charme stiller han skarpt på ungdomskultur anno 2020.

MadsGottlieb.png

Mads Gottlieb

Mads Gottlieb er om noget det tætteste man kommer på en digital schweizerkniv. YouTube-stjernen gamer, pranker og vlogger til sine mange følgere flere gange om ugen på både Twitch og YouTube, og som full-fledged medlem af GUTTERNE leverer han top-tier-teenage-underholdning.

Maxsa

MaXsa har glimt i øjet, flair for Fortnite – og så bænker han 120 kilo. Den hakkede nordjyde forstår at underholde sine fans på Twitch og YouTube, når han springer gennem skyerne fra den blå battle bus. Tag et kig indenfor i et univers af gaming og proteinshakes.