Alexander Husum

Danmarks største Youtuber

AlexanderHusum.png

Alexander Husum er den ubestridte konge af content i Danmark. Med mesterligt planlagte pranks, tempofyldte vlogs og overdådige overraskelser viser den prisvindende YouTuber gang på gang, hvorfor han er Danmarks bedste creator. 

Samarbejd med Alexander Husum


Husum genererer cirka 3,9 millioner visninger om måneden på YouTube, og engagerer et fast publikum, der tæller 383.000 følgere med en månedlig vækst på omkring 3.000 brugere med et stærkt fodfæste blandt mænd i alderen 13-24 år.

Husum ved, hvordan man engagerer Danmarks yngste mediebrugere. Den hyperaktive kronjyde går altid fire skridt længere end alle andre, når han overrasker sine fans for en god sag, eller når han formidler et vigtigt budskab i fællesskab med Danmarks statsminister. Husums store talent som manuskriptforfatter og musiker viser sig for alvor, når han folder sig ud i skøre sketches og catchy YouTube-landeplager.

Jeres digitale markedsføring kommer sikkert fra land i Husums univers af underholdende pranks, vlogs og musikvideoer. Jeres brand smeltes sammen med kreativt og underholdende indhold, der er skåret knivskarpt til jeres målgruppe. Og bare rolig. Vi hjælper jer hele vejen.

Kontakt Alexander Husum


Har jeres brand, organisation eller noget helt tredje brug for at komme i kontakt med Generation Z?


Så bør I måske overveje Alexander Husum og Gonzo Agency, inden I bruger hele mediebudgettet på old media.

Som Danmarks eneste Multi-Channel Network (MCN) har vi hos Gonzo Agency unik adgang og dataindsigt om jeres potentielle målgruppe – og ikke mindst vores creator-publikum. Vi hjælper jer med at eksekvere alt fra den perfekte digitale kampagne til underholdende events.

Har vi fanget jeres interesse? Kontakt Alexander Husum og Gonzo Agency på alexander@gnz.dk

Gonzo_logo_mini.png